Summerschool (dagcursus)

Je vervelen tijdens de vakantiemaanden? Dat is er deze zomer niet bij! Tenminste, niet als het aan Mark Isarin ligt.

Voor wie?

Of je nu fotografeert met een telefoon, tablet of (compact)camera, je kunt altijd meedoen. De focus van deze summerschool ligt namelijk niet op de eerste plaats op techniek, alhoewel je met al je vragen terecht kunt, maar veel meer op een creatieve manier van kijken en vastleggen.

Wat moet je van te voren weten?

Zowel de 'leek' als de wat meer ervaren plaatjesmaker kan meedoen. Er wordt gedifferentieerd lesgegeven en iedereen kan er veel van opsteken.

Wat moet je meenemen?

Je (compact)camera, tablet of smartphone. Een flinke dosis zin. Verder niets. Ik zorg voor eten en drinken en iets lekkers bij de koffie.

En je ontvangt een 80 pagina's tellende reader 'Kijken en Zien!' vol informatie en afbeeldingen.

Wat kun je na afloop?

Je hebt beter inzicht gekregen in de technische kant van fotograferen, maar zeker ook in compositie en de creatieve kant van het plaatjes maken.

We gaan het hebben over techniek, maar méér nog over creativiteit. Hoe denk je na over compositie? Hoe kijkt een toeschouwer naar je foto? Wat kun je met kleur, balans, perspectief, grafische bouwstenen en Marks stokpaardje, licht? Wandelschoenen aan, want we gaan uiteraard vooral aan de slag. De paden op en de lanen in, of het nu in de stad is of in de natuur.

Je kunt in ieder geval met ál je vragen terecht.

Vervolg?

Als je deze workshop leuk hebt gevonden zou je kunnen denken aan de cursus “Portretfotografie” die 5 avonden in beslag neemt. Het echte werk, waarin we iedere avond een andere manier van het uitlichten van een model doornemen. Of een van de andere workshops of online cursussen die je op mijn website kunt vinden.

Summerschool

Startdatum: 25 augustus, 27 augustus 2019

€ 195,-

  • (+31) 06 20 20 71 62
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tell your friends!