Skip to main content

Een uniek pareltje

 

Een mooi pareltje van Fine Art fotografie aan de muur. En een van de weinigen en dus unieke exemplaren wereldwijd. Kan dat?

Tijdens de open inloopdagen bij ondergetekende, Mark Isarin | Fotografie, kom je kijken, loop je binnen, zoek je uit, wordt je verliefd, hou je vast en neem je mee. Ja, het kan. Er staat een hele nieuwe serie van de meest uiteenlopende beelden op je te wachten. Netjes op een rij, verlangend naar een mooie plek in je huis of op je kantoor. 

Een gesigneerde en genummerde, limited edition foto op Hahnemühle Velvet papier, verwerkt in een passe-partout 30x40 cm. Inclusief een COA. (Certificate of Athenticity). En dat voor maar 49,- euro.

Je weet misschien hoe ik te werk ga bij mijn fotografie. Eerst de ideeën, daarna de schetsen en dan de fotoshoot en het nabewerken. De ideeën kunnen 7 dagen in de week, dag en nacht (!) ontstaan. Geïnspireerd op moderne en oude schilderijen, foto's muziek, teksten, andere kunst of gewoon ontsproten aan mijn warrige brein. De schetsen liggen soms jaren op de plank voordat er iets mee wordt gedaan. Het zoeken naar de juiste locaties en/of modellen gaat sneller. Het fotograferen ook trouwens. Ik ben geen fotograaf die duizend beelden maakt in de hoop dat er iets goeds bij zit. Het voorwerk helpt om redelijk direct op het juiste moment de juiste beelden te schieten.

Meestal exposeer ik de foto's waar ik het meest tevreden over ben in een groot formaat. Kleinere exemplaren bestonden eigenlijk niet. Tot nu. Mooi pareltjes die altijd wel een plekje vinden in je huis. Om neer te zetten of op te hangen. En betaalbaar dus. Voor de prijs van een tas boodschappen heb je iets aan de muur waar je dagelijks, tot in lengte van dagen, plezier aan beleeft, blij van wordt. Volgens mij een mooie deal. En tijdens de inloopdagen is er natuurlijk meer te zien. Foto's op groter formaat, boeken etc.

De eerste inloopdagen zijn op 16 en 17 september 2022, de daaropvolgende op 23 en 24 september 2022 (11:00 - 15:00). Kom langs, ook al heb je geen plannen voor een prent aan de muur. Er is sowieso een kop koffie of thee voor je.

De vlag staat buiten, de koffie binnen. Zie ik je?

 

Mark Isarin | Fotografie

Ringdijk 12

2981 EW Ridderkerk

 

16/17 september 2022 - 11:00 / 15:00

23/24 september 2022 - 11:00 / 15:00