Hollywood fotografie 1920-1940
Masterclass van een dag (incl. lunch)

We werken tijdens deze dag (inclusief heerlijke lunch) aan mooie beelden met een knipoog naar de kunst van de grote Hollywood portretfotografen 1920-1940 in zwart-wit.

Voor wie?

Je wilt je verdiepen in het maken van zwart-wit portretten. We kijken met een schuin oog naar meesters als bijvoorbeeld Clarence Sinclair Bull en Laszlo Willinger die in de twintiger, dertiger en veertiger jaren van de vorige eeuw prachtige beelden van Hollywoodsterren maakten. Techniek en creativiteit gaan hand in hand tijdens  deze masterclass. We gaan 'boetseren' met licht en, zoals ik het noem, 'afzwarten': spelen met schaduwen.  Je bent een dag lang onder de pannen in mijn studio en we leggen je in de watten met een heerlijke lunch.

Wat moet je van te voren weten?

Je hebt al ietsje ervaring met fotografie. ISO, Diafragma en Sluitertijd zijn niet totaal onbekend. Maar veel kennis en ervaring is geen vereiste. Ik spijker je wel bij hoor. cool

Wat moet je meenemen?

Je hebt een spiegelreflexcamera of systeemcamera nodig. Verder een flinke dosis zin, verder niets. Ik zorg voor de rest.

O ja, je mag natuurlijk een eigen 'model' meenemen (ervaring niet vereist). Anders zorg ik voor een model.

Wat kun je na afloop?

Je hebt beter inzicht gekregen in de technische kant van fotograferen, maar zeker ook in compositie en de creatieve kant van het plaatjes maken. Je kunt vooral ook opscheppen over de manier waarop je met licht kunt spelen! 

Vervolg?

Kijk eens naar de andere specialistische cursussen en workshops die ik geef. Ik adviseer je graag. 

fotografiecursus Hollywood

Hollywood fotografie 1920-1940

Datum:

Startdatum in overleg met cursisten. 10:00 - 15:30 (incl. lunch)

€ 235,-

  • (+31) 06 20 20 71 62
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tell your friends!