Workshop Portretten in groot perspectief

Portretten maken met een groothoeklens, onmogelijk! Of kan het toch wel?  Een duidelijk gevalletje van: Wat nou als ik eens...  Ik laat je zien dat het geweldig is.

Voor wie?

Je bent in voor portretfotografie en wil wel eens op een creatieve manier afwijken van het standaard werk. We gaan gekke dingen doen en wijken lekker af van 'de regeltjes'

Wat moet je van te voren weten?

Je hebt iets meer dan een basiskennis van digitaal fotograferen. Sluitertijd, diafragma en ISO waarde zijn zeker geen onbekende begrippen. Door de rest van de techniek sleep ik je wel heen. Wat hebben verschillende situaties en achtergronden voor invloed op je portret? Hoe regisseer je het model? Hoe speel je met het beschikbare licht? We gaan het allemaal uitzoeken.

Wat moet je meenemen?

Je (compact) camera kan, maar liever een spiegelreflex camera en natuurlijk een groothoeklens (brandpuntsafstand ergens tussen de 35-14mm).

Wat kun je na afloop?

Door te experimenteren met de groothoeklens, licht, achtergronden en afwijkende standpunten begrijp je wat deze elementen kunnen doen in een portret. Je hebt een dieper inzicht gekregen over hoe je met behulp van de drie vaste begrippen sluitertijd, diafragma en ISO-waarde het licht kunt beteugelen. En misschien haal je je groothoeklens nooit meer van je camera.

Vervolg?

Als je deze workshop leuk hebt gevonden zou je kunnen denken aan de cursus “Portretfotografie” die 5 avonden in beslag neemt. Het echte werk, waarin we iedere avond een andere manier van het uitlichten van een model doornemen.

workshop portret fotografie

Workshop Portretten in groot perspectief op locatie

Startdatum: Datum in overleg met cursisten die zich aanmelden

€ 79,-

  • (+31) 06 20 20 71 62
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tell your friends!